Scriptus Reclame Design • Web

In 7 stappen naar een nieuwe website met Scriptus Reclame

Een nieuwe website laten maken

KENNIS MAKEN - ADVIES - PLANNING
Elke website is uniek. Die van u ook. Daar houden we al rekening mee in de planningsfase. We benaderen elke opdracht met nieuwe ideeën en frisse motivatie en we leveren beslist geen standaardwerk. Voor ons staan kwaliteit en resultaat altijd voorop.

Samen met u maken we een stappenplan en onderzoeken we uw speciale wensen en de specifieke functies die de site moet gaan bieden. Dankzij onze ervaring leveren we goede adviezen. Bovendien krijgt u training van ons, zodat u met het CMS-beheersysteem (Content Management Systeem) aan de slag kunt.

WEBDESIGN
Uw Corporate Identity staat voor ons altijd centraal als we uw website gaan ontwerpen. Op basis hiervan zullen we u een briefing geven en onze plannen voor het ontwikkelen en ontwerpen van uw website uiteen zetten en motiveren.

De goede en makkelijke bruikbaarheid van uw site hebben de hoogste prioriteit. Een functioneel ontwerp, die de persoonlijke touch van uw bedrijf weergeeft. We combineren onze vergaande kennis op het gebied van online marketing met de creativiteit van onze ontwerpers.

REDACTIE (indien gewenst)
Goede, pakkende teksten zijn een must wil een website aanslaan. Tekstschrijven is een vak en het kan het beste worden overgelaten aan experts. De teksten van de Scriptus Design redactie zijn op maat gesneden, pakkend, wervend en bovendien erg creatief. Een absoluut perfecte aanvulling op de lay out van uw nieuwe site.

We weten wat we schrijven. Content is koning - de inhoud is koning! Dit gaat zeker op wanneer u goed gevonden wil worden door zoekmachines. Die zijn gevoelig voor teksten die op de juiste manier zijn geschreven. Scriptus Design levert zoekmachine geoptimaliseerde, en gericht georiënteerde en creatieve teksten die ook nog eens lekker geschreven zijn.

Uiteraard kunt ook zelf zorg dragen voor de content, door middel van het CMS.

PROGRAMMERING

  • Ons programmeringsteam is kieskeurig! We gebruiken alleen de nieuwste technologie en innovaties • Zogenaamd Responsive Design is een standaard bij Scriptus Design. Uw site werkt daardoor altijd en overal perfect. Op welk format dan ook: de computer, telefoon of tablet.
  • Alle Scriptus Design websites werken op basis van onze CMS systemen en staan ​​garant voor probleemloze applicaties.
  • U kunt rekenen op perfecte designtemplates.

HET INVOEREN VAN DE INHOUD
Een invoeren van content kunnen wij voor onze rekening nemen zodra het design klaar is en is goedgekeurd.

Onze contentmanagers voeren met veel plezier al uw belangrijke informatie in en bovendien gecontroleerd. Bedrijfsprofiel, eventuele prijzen, en alle overige belangrijke informatie.

We garanderen van begin tot eind kwaliteit van inhoud, lay-out en functies. We houden formulieren, links en overige functies constant up to date.

De actualiteit van de inhoud van uw website is van cruciaal belang. U kunt nieuwe inhoud zelf eenvoudig bewerken en downloaden - of u vertrouwt het onderhoud van uw site toe aan ons team.

TRAINING EN WEBSITE ONLINE ZETTEN
Wij trainen uw medewerkers op locatie of bij ons op kantoor in Loosdrecht. We leren u het besturingssysteem van uw nieuwe site te gebruiken zodat u snel en zonder complicaties uw website kunt aanpassen en up to date houden. Nieuwe medewerkers kunnen op elk moment getraind worden door Scriptus Design.

GEREED
Voordat de website online wordt gezet heeft u de mogelijkheid om uw site opnieuw te bekijken voor een laatste check. Pas als u ons groen licht geeft, zetten we de site live!

Website Design & CMS laatste projecten

Uitgebreide portfolio webdesign
Gelita webdesign door Scriptus Reclame

Website
Gelita

Concept, Design &
Responsive CMS

Bekijken
Patricia Soul Healing Webdesign by Scriptus Reclame

Website Patricia Soul Healing

Concept, Design &
Responsive CMS

Bekijken
buro10 webdesign door Scriptus

Website
Buro10 Events

Concept, Design &
Responsive CMS

Bekijken
cruise-specialisten.nl  - Webdesign Scriptus Reclame

Website
Cruise-specialisten.nl

Concept, Design &
Responsive CMS

Bekijken
Mevo webshop voor tapijt  - Webdesign Scriptus Reclame

Webshop
Mevoshop.nl

Concept, Design &
Responsive webshop CMS

Bekijken
Scooterverhuurgooiland.nl webdesign door Scriptus

Website
Scooterverhuur Gooiland

Concept, Design &
Responsive CMS

Bekijken