Reclamebureau Scriptus Design

SEO & SEA GOOGLE OPTIMALISATIE

Goed vindbaar bij Google via SEO en SEA

GOOGLE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE, BETER GEVONDEN WORDEN

Het internet laat zich soms het beste vergelijken met een woud. Een woud waarin het door de bomen moeilijk het bos onderscheiden is. Makkelijk gevonden worden in het grote aanbod is daarom uitermate belangrijk.De zoekmachine wint in dit verband meer en meer aan belang.

Dit is de plek waar de klant u kan terugvinden tussen uw concurrenten. Een optimale positionering is daarom belangrijk.Scriptus Design verzorgt zoekmachine optimalisatie. Door het optimaal ranken in de lijst van de belangrijkste zoekmachines (google, yahoo etc) bent u makkelijk terug te vinden en zal men eerder bij u, dan bij uw concurrenten aankloppen.

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor adverteren op zoekmachines (AdWords).

Enkele van de belangrijkste SEO elementen:
Een aantal belangrijke punten is essentieel voor de vindbaarheid van uw site via Google. Title, description en keywords (meta’s), de hoeveelheid juiste keywords in de teksten van uw website, de snelheid van uw website bij het laden van de pagina’s, de logica in de bouw van uw site. De uniciteit en courantheid van de inhoud van uw website en de hoeveelheid en waarde van uw externe links (linkbuilding). Een goede websitebouwer houdt met al deze zaken rekening.

GOOGLE ADWORDS
Adverteren in de Google zoekmachine dmv slimme Adword campagnes ( SEA )
Veel bedrijven en instellingen spenderen enorme bedragen in Google Adwords. Het is immers een manier om goed gevonden te worden in Google. Toch is het mogelijk om uw campagne nog beter te laten renderen door deze te laten optimaliseren door een expert. Scriptus Design is een ideale en deskundige partner voor het optimaliseren van uw AdWords campagne. Door slim onze expertise in te zetten haalt u meer respons uit uw AdWords.

Enkele van de belangrijkste SEA optimalisatie elementen:

  • Juiste zoekwoorden ( icm keywords in content –> SEO )
  • Zoekwoorden “richten” d.m.v. “zoekwoord” of [zoekwoord]
  • Aparte campagnes per artikelgroep met bijpassende zoekwoorden
  • Goed aansluitende advertenties met “call 2 action”
  • Deeplinken naar juiste pagina i.p.v. “home”
  • Optimaliseer landingspagina m.b.t. kwaliteits score
  • Positie optimalisatie

GOOGLE STRATEGIE
( SEO/SEA )
Verkeer genereren naar uw website was niet moeilijk in de periode die achter ons lag. De begindagen van internet en E-commerce waren gouden tijden voor veel online ondernemers van het eerste uur. Door de explosieve stijging van het aantal webshops, is het echter steeds moeilijker geworden om tegen acceptabele kosten, verkeer te genereren naar websites.

Met zoekmachine marketing zijn er twee methoden om efficiënt bezoekers naar uw website te krijgen:
1. Gevonden worden in de organische resultaten van zoekmachine Google ( SEO )
2. Goedkoop verkeer inkopen dmv een slim opgezette campagne ( Adwords ) in de
Google zoekmachine ( SEA )

Het optimaliseren van campagnes ( zowel SEO als SEA ) moet continue gebeuren. De content en context veranderen volop, waardoor de effectiviteit afneemt door de tijd. Laat u adviseren door kundige en ethisch werkende bedrijven/adviseurs. Veel campagnes zijn onnodig duur en worden zogenaamd “gemonitored” voor een vaste prijs per maand. Laat uw campagnes regelmatig door ons controleren d.m.v. een second opinion. Informeer naar de mogelijkheden.

GOOGLE MAPS
Gevonden worden op google maps is misschien wel bijna net zo belangrijk als gevonden worden in de zoekmachines. Via een simpele applicatie kan Scriptus Design er voor zorgen dat u vindbaar bent in GoogleMaps. Bovendien kunnen wij een mooie applicatie op uw website plaatsen op uw contactpagina.

GOOGLE ANALYTICS
Meten is weten. Google analytics is een applicatie die onder andere meet hoe vaak, door wie en wanneer uw website wordt bezocht. Dat kan waardevolle informatie zijn. U kunt met de informatie die u hieruit haalt onder andere gericht uw online strategie inrichten of aanpassen. Bovendien is het leuk om te weten hoe vaak uw site wordt bezocht.
Scriptus Design kan u gedegen adviseren over het toepassen en analyseren van GOOGLE Analytics. We kunnen u ook helpen met het inrichten van Analytics voor uw website. Vervolgens kunnen we u doelgericht adviseren over uw strategie op basis van de cijfers die analytics boven water krijgt.

Website design & CMS laatste projecten

Uitgebreide portfolio webdesign
Scooterverhuurgooiland.nl webdesign door Scriptus

Scooterverhuurgooiland

Concept, Design &
CMS realisatie

Bekijken
Primeshape webdesign door Scriptus

Website
Prime Shape Fitness

Concept, Design &
CMS realisatie

Bekijken
Patricia Soul Healing Webdesign by Scriptus Reclame

Website
Patricia Soul Healing

Concept, Design &
CMS realisatie

Bekijken