Reclamebureau Scriptus Design buitenreclame

BUITENRECLAME
DISPLAYRECLAME

Reclamebureau Scriptus Design

Buitenreclame:
Driehoeksborden & Displayreclame

DRIEHOEKSBORDEN
Driehoeksborden zijn het meest flexibel in te zetten medium als het om herkenning en herinnering gaat. De sterke en fraai vormgegeven reclamedisplays staan strategisch verspreid over de gemeenten zodat een optimaal bereik gegenereerd kan worden. Deze uiterst effectieve vorm van reclame maken is door de grote bereikbaarheid doeltreffend en toch betaalbaar.
Driehoeksborden kunnen vrijwel in iedere gemeente in Nederland geplaatst worden mits wij hier toestemming van de betreffende gemeente voor krijgen (vergunning). De regels voor plaatsing en kosten voor het aanvragen van deze vergunning verschillen per gemeente. Wij verzorgen deze aanvraag uiteraard graag voor u. Wilt u weten in welke gemeenten wij voor uw campagne borden kunnen plaatsen?
Vraag hier uw offerte aan!
A0 DISPLAYS
Inmiddels zijn in diverse gemeenten in Nederland onze vaste dubbelzijdige A0-displays zichtbaar. In overleg met deze gemeenten zijn de displays op A-locaties aan lichtmasten gemonteerd. Deze locaties zijn zorgvuldig uitgekozen en evenwichtig verspreid over de betreffende gemeente.
Doordat de displays een permanente locatie hebben, en mensen via vaste routes binnen een gebied bewegen, zullen de reclamedisplays veel contacten genereren.
De displays zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zorgen zo voor de aandacht die bij uw campagne past!

DE PLAATSEN
De concessiegemeenten:
- Wijdemeren
- Hilversum
In deze gemeenten maken wij gebruik van dubbelzijdige A0-reclamediplays verdeeld over diverse series.
Ook in de gemeente de Ronde Venen zijn onze vaste dubbelzijdige A0 displays zichtbaar.
Wij maken hier gebruik van 3 series, bestaande uit 15 displays per serie.
Neem voor meer informatie omtrent plaatsing in bovenstaande gemeenten gerust contact met ons op.

DRUKWERK
Wij verzorgen alle disciplines waardoor wij eficiënt en snel kunnen handelen. Waaronder ook het drukwerk en ontwerp. Wij kunnen u een zeer hoge kwaliteit garanderen gezien het feit dat wij alle posters in onze eigen drukkerij drukken.
Om uw (reclame-) boodschap op een passende manier onder de aandacht te brengen kunnen de medewerkers uit onze studio herkenbare, opvallende en relevante ontwerpen voor u creëren. Wij kijken verder dan alleen het ontwerp en nemen uw doel(-en) als uitgangspunt. Bepalend voor het succes van een reclamecampagne is dat het past bij uw organisatie, dat het uw doelgroep bereikt, aanspreekt en aanzet tot de gewenste actie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies:
Tel 035 577 97 00 of info@scriptus-design.nl