Reclamebureau Scriptus Design

CMS REALISATIE
CONTENT-BEHEERSYSTEEM

Content Management Systeem (CMS)

Een CMS, of Content Management Systeem, is een applicatie waarmee men eenvoudig en zonder al te veel technische kennis zelf een website kan onderhouden.

Scriptus Design voorziet u te allen tijde van een passend en volledig advies. Wij vinden de juiste technische toepassingen en oplossingen voor uw website en voeren deze ook uit. Zonder dat we de uitstraling, uw wensen en het doel van de site uit het oog verliezen.

Wat is een content management syteem:

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement).

Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen/templates. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies:
Tel 035 577 97 00 of info@scriptus-design.nl

website design & CMS laatste projecten

Uitgebreide portfolio webdesign